UTILIZATOR
PAROLA
ENTITATE PUBLICA
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

VDN BASE se obliga sa nu copieze, multiplice, reproduca, distribuie, dezvaluie, in vreun fel, total sau partial, niciunei alte persoane, fizice sau juridice, niciuna din informatiile confidentiale sau aspecte legate de acestea, ce i-au fost comunicate de CLIENT.

VDN BASE se obliga sa incheie, la randul sa, contracte de confidentialitate cu fiecare dintre subcontractorii implicati in proiectele dezvoltate de  VDN BASE cu CLIENTUL.

VDN BASE se obliga sa notifice de urgenta CLIENTULUI despre dezvaluirea neautorizata, pierderea si/sau folosirea gresita (abuz, neglijenta) a informatiilor confidentiale.

VDN BASE este 100% anti-spam si nu inchiriaza, vinde sau instraineaza sub nici o forma datele clientilor sai unor terte parti.

In situatia in care  VDN BASE  este solicitat de terte persoane neautorizate, in scopuri concurentiale sau nu, sa dezvaluie orice informatii confidentiale, indiferent de modul in care au fost facute propunerile respective, cu caracter oneros sau nu, VDN BASE se obliga sa anunte de urgenta CLIENTUL despre aceste solicitari. Informarea va cuprinde detalii despre propunerea facuta, numele persoanelor, data la care au fost facute propunerile precum si orice alte date relevante.

VDN BASE  va notifica de urgenta CLIENTUL de eventualele solicitari de dezvaluire a informatiilor confidentiale, solicitari venite din partea unor institutii judiciare sau administrative, situatie in care VDN BASE va incerca sa gaseasca modalitati de protejare legala a informatiilor confidentiale solicitate, solicitand sprijinul Autoritatii Desemnate de Securitate (asa cum este definita de H.G. nr 585/2002), dupa caz. Daca VDN BASE nu va gasi nicio posibilitate legala de a opri prezentarea informatiilor respective, VDN BASE se obliga sa ofere doar date strict necesare, in limitele legale.

Totodata, VDN BASE se obliga sa depuna diligente in obtinerea unor asigurari ca informatiile confidentiale pe care le-a transmis autoritatilor legal indreptatite isi vor pastra caracterul confidential.

Acest site poate contine link-uri catre alte site-uri, dar nu putem fi tinuti responsabili pentru practicile de confidentialitate sau pentru continutul respectivelor site-uri.