UTILIZATOR
PAROLA
ENTITATE PUBLICA
TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Totalitatea informatiilor continute in acest site sunt proprietatea exclusiva a VDN BASE. Exceptie fac actele normative in materie ce sunt cuprinse in sectiunea LEGISLATIE si trimiterile la acestea din cuprinsul site-ului. Structura si forma web a paginii VDN BASE sunt protejate prin copyright. VDN BASE detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazelor de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor al VDN BASE Romania sau al oricarei companii din grupul VDN BASE sau al altora cu toate drepturile rezervate, exceptia facand situatia in care nu este altfel specificat.

VDN BASE nu va fi raspunzator, indiferent de motiv, in legatura cu orice situatii care ar putea decurge din inadvertente ori descrieri eronate ale informatiilor prezentate in acest site. Orice deficienta aparuta in cuprinsul acestui site va fi remediata in cel mai scurt timp posibil. VDN BASE isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura website-ului sau, in orice moment si fara nici un preaviz.

Nici unul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de contractare a serviciilor si produselor VDN BASE. Informatiile prezentate au scop pur informativ si nu angajeaza contractual VDN BASE . Persoanele care doresc achizitionare unui produs VDN BASE sunt rugate sa contacteze reprezentantii VDN BASE , prin intermediul sectiunii Contact pentru a avea posibilitatea de a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza, cat si asupra conditiilor contractuale sau tarifelor aferente.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al VDN BASE . Utilizarea oricaror materiale continute in acest site se poate face doar cu acordul VDN BASE . Orice modificare a imaginilor, fotografiilor, marcilor si informatiilor din prezentul site, cu exceptia celor efectuate de detinatorul sau legal VDN BASE , da dreptul unilateral si neechivoc ca VDN BASE sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

VDN BASE nu este responsabila in ceea ce priveste continutul paginilor web care pot fi accesate prin intermediul site-ului sau.